athens center apartments - Athens Color Cube Luxury Apartments

Athens Color Cube Πολιτικές

Προκειμένου να παρέχουμε ασφάλεια και άνεση σε όλους τους επισκέπτες, ευχαριστούμε που αποδέχεστε την παρακάτω πολιτική κρατήσεων και διαμονής στα διαμερίσματα Athens Color Cube.

CHECK-IN & CHECK-OUT TIME

Check-in: 2 μ.μ. Αναχώρηση: 11 π.μ. Την τελευταία ημέρα της διαμονής σας παρακαλείστε να αφήσετε το διαμέρισμά σας στις 11 το πρωί. Σε περίπτωση που το διαμέρισμα σας είναι διαθέσιμο , η παραμονή μετά το check-out και μέχρι τις 6 μ.μ. είναι δωρεάν. Η διαμονή μετά τις 6 μ.μ. απαιτεί από τον επισκέπτη να προχωρήσει στην πληρωμή του 50% της συνολικής ημερήσιας τιμής ενοικίασης. Η χρήση χώρου αποθήκευσης για τις αποσκευές πριν από το check-in και μετά το check-out διατίθεται δωρεάν.

Πληρωμή

Η πληρωμή για τη διαμονή πρέπει να γίνει πριν την άφιξη του επισκέπτη, ανάλογα με τον επιλεγμένο τύπο κράτησης. Όταν οι επισκέπτες προγραμματίζουν την αναχώρησή τους από τις 23:00 έως τις 7:00 π.μ., η πληρωμή για επιπλέον προϊόντα και υπηρεσίες πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν από τις 22:00 την ημέρα πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά μόνο σε ευρώ, με πιστωτική κάρτα (Mastercard, Visa, AMEX, Diners) και με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμό που θα καθορίσουμε κατά την αναχώρηση.

Όταν επιλεγεί το μη επιστρέψιμο ενοίκιο (non-refundable rate), η πληρωμή θα γίνει ταυτόχρονα με την ίδια την κράτηση. Εάν προτιμάται η ευέλικτη χρέωση (standard rate), τότε κατά τη στιγμή της κράτησης πραγματοποιείται μια συναλλαγή έγκρισης με πιστωτική κάρτα αντίστοιχη με την πρώτη νύχτα, ακολουθούμενη από την ολοκλήρωση πληρωμής 7 ημέρες πριν την άφιξη του επισκέπτη.
Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης ή συντόμευσης της διάρκειας της παραμονής, ο επισκέπτης υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση ίση με το 100% του συνολικού ενοικίου, το οποίο αντιστοιχεί στη συμφωνημένη τιμή ανά διανυκτέρευση. Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ο επισκέπτης φθάσει αργότερα από την καθορισμένη ημερομηνία άφιξης, εκτός από περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που αποδεικνύονται από αδιαμφισβήτητα γεγονότα ή αποδεικτικά στοιχεία.

Κωδικός πρόσβασης

Για την ασφάλεια όλων των επισκεπτών, ένας μοναδικός κωδικός 6 ψηφίων εκδίδεται στους επισκέπτες του διαμερίσματός πριν την άφιξη. Αυτός ο κωδικός μπορεί να ανοίξει την πόρτα του κτιρίου στο ισόγειο, καθώς και την είσοδο του διαμερίσματος στον 4ο όροφο.
Αυτοί οι κωδικοί ισχύουν μόνο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας (ενεργοποιούνται πριν από το check-in) και καθίστανται αχρησιμοποίητοι μετά την περίοδο ενοικίασης (απενεργοποιημένη μετά το check out). Δεν χρησιμοποιούνται κλειδιά, επομένως, κανείς άλλος δεν έχει πρόσβαση στο διαμέρισμα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Καθάρισμα

Κάθε διαμέρισμα καθαρίζεται πριν από την άφιξη. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο επίπεδο καθαρισμού και υγιεινής του διαμερίσματος. Πραγματοποιείται εξειδικευμένος επαγγελματικός καθαρισμός και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οικολογικά καθαριστικά υλικά. Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με βασικά υλικά καθαρισμού για χρήση κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Εάν ζητηθεί επιπλέον καθαρισμός, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη.

Βρέφη και Παιδιά

Τα βρέφη ηλικίας μεταξύ 0 και 2 ετών διαμένουν δωρεάν. Το πάρκο-κρέβατο, η παιδική καρέκλα και η αλλαξιέρα παρέχονται κατόπιν αιτήματος και είναι δωρεάν.
Παιδιά ηλικίας 2 έως 18 ετών χρεώνονται ως επιπλέον άτομο, όταν ζητείται ένας καναπές-κρεβάτι.
Τα παιδιά που διαμένουν στην ιδιοκτησία πρέπει να βρίσκονται υπό συνεχή φροντίδα και επίβλεψη ενηλίκων. Οι ζημίες ή οι απώλειες στην ιδιοκτησία που προκαλούνται από τα παιδιά, αποτελούν ευθύνη των νόμιμων κηδεμόνων τους.

Επισκέπτες & Πάρτι

Επισκέπτες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στα διαμερίσματα που προορίζονται μόνο για ενοικιαστές. Κανένας επισκέπτης δεν μπορεί να βρίσκεται σε κανένα μέρος του ακινήτου. Κανένα πάρτι δεν επιτρέπεται στα διαμερίσματα και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ισχύει πρόστιμο 200 € για την κράτησή σας.

Κάπνισμα

Για την ασφάλεια και την υγιεινή των επισκεπτών μας απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους των διαμερισμάτων και του κτιρίου. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, ο πελάτης πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 150 € για διαμερίσματα με ένα υπνοδωμάτιο και 200 € για δίκλινα διαμερίσματα για κάλυψη εξειδικευμένου κόστους καθαρισμού και απόσμησης.

Τα κατοικίδια ζώα

Τα κατοικίδια απαγορεύονται σε όλους τους χώρους των διαμερισμάτων και του κτιρίου. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, διατηρούμε το δικαίωμα να λύσουμε τη σύμβαση και δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων για τις υπόλοιπές ημέρες.

Wi-Fi

Η πρόσβαση στο Internet παρέχεται δωρεάν σε όλους τους χώρους της ιδιοκτησίας.

Μεταφορές

Αεροδρόμιο – Μεταφορές με λιμάνια διατίθενται με επιπλέον κόστος που καταβάλλεται απευθείας στην εταιρεία που παρέχει την υπηρεσία.

Στάθμευση

Τα διαμερίσματα δεν διαθέτουν ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο στάθμευσης. Βρίσκονται σε πεζόδρομο. Όσον αφορά χώρο στάθμευσης, υπάρχουν ιδιωτικά πάρκινγκ σε πολύ κοντινή απόσταση (με πληρωμή). Συνήθως, είναι μικρός υπαίθριος χώρος στάθμευσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή https://www.parkaround.gr για να εντοπίσετε μερικά από αυτά.

Υποχρεώσεις

Το ακίνητο δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή βλάβη των προσωπικών αντικειμένων των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Συνιστούμε τη χρήση των θυρίδων ασφαλείας στο διαμέρισμα για τη φύλαξη χρημάτων και τιμαλφών. Επιπλέον, η ιδιοκτησία αποποιείται κάθε ευθύνης εάν η απώλεια ζημιών οφείλεται σε ανωτέρα βία (σεισμός, πυρκαγιά κλπ).
Σε περίπτωση απώλειας των προσωπικών σας αντικειμένων.

Σε περίπτωση απώλειας, παρακαλείστε να ενημερώσετε αμέσως τον ιδιοκτήτη. Σας προτείνουμε να κάνετε διπλό έλεγχο της θυρίδας ασφαλείας στο διαμέρισμά σας κατά την αναχώρηση από την ιδιοκτησία.
Οι ενοικιαστές είναι υπεύθυνοι για τις ζημίες που προκαλούνται στα διαμερίσματά τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους (έπιπλα, σκεύη, εξοπλισμός κλπ.). Σε περίπτωση εφησυχασμού ή αμέλειας των ενοικιαστή ή των επισκεπτών τους, ο ενοικιαστής υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση ίση με το κόστος επισκευής προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημία που προκλήθηκε.

Απαγορεύεται η χρήση εκρηκτικών, όπλων, εύφλεκτων υλικών ή άλλων επικίνδυνων χημικών ουσιών στην ιδιοκτησία. Τα τυχερά παιχνίδια, το λαθρεμπόριο, η πορνεία, οι επιβλαβείς και επικίνδυνες ουσίες, τα δηλητήρια, τα ναρκωτικά, και τα ζώα απαγορεύονται αυστηρά στα διαμερίσματα και στο κτίριο.

Αποφύγετε τη χρήση εξοπλισμού ή εξαρτημάτων για σκοπούς διαφορετικούς από τους προβλεπόμενους. Μην αφαιρείτε ή αλλάζετε κανένα εξάρτημα, συσκευή ή εξοπλισμό της ιδιοκτησίας.
Φωτογραφίες και βίντεο

Η χρήση φωτογραφιών και βίντεο που έχουν ληφθεί στο ακίνητο για εμπορικούς σκοπούς είναι παράνομη. Όσοι το πράξουν θα υπόκεινται σε δίωξη.

Διατηρούμε το δικαίωμα να καταργήσουμε τη σύμβαση και να σταματήσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες στους επισκέπτες εάν παραβιάζουν τους προαναφερθέντες κανονισμούς αν διαταράσσουν τους άλλους επισκέπτες με τη συμπεριφορά τους.

Η έναρξη της παραμονής στο ακίνητο είναι ισοδύναμη με την αποδοχή της πολιτικής κρατήσεων και διαμονής στα διαμερίσματα Athens Color Cube.